Blogg Employer Branding

Välkommen Ulrika Jonsson!

Av

Som en del av den resa Brilliant är på, men målsättning att inom ett par år bli ett av Europas ledande bolag inom kund- och medarbetarundersökningar, välkomnar vi Ulrika Jonsson från Microsoft som Head of Business Development. Hon tillträder till sin nya tjänst den 7 januari 2020 och vi är otroligt glada för detta.

Hittills i år har vi ökat personalstyrkan med 26% och Ulrika kommer att ingå i Brilliants ledningsgrupp. Senast kommer hon från Microsoft där hon med framgång haft rollen som Director Business Development, Digital HR.

 Näringslivet är i en stor omställning. Många företag står inför strategiska utvecklingsresor för att kunna överleva och det kommer krävas ett nytt tänk i hur man med stöd av data kan lyfta ledarskapet och arbetslivet för att konkurrera på en digitalt transformativ marknad. Jag delar helt Brilliants drivkraft för kopplingen teknik och människa och ser mycket fram emot att vara med på tillväxtresan framåt, säger Ulrika Jonsson.

På Brilliant kommer Ulrika att ansvara för att utveckla och implementera erbjudandets strategi för hela bolaget utifrån kundperspektivet, och i enlighet med den tillväxtresa som vi har påbörjat.

Ulrika är en strategisk rekrytering och viktig pusselbit i Brilliants tillväxtresa, hon kommer att vara högst delaktig i arbetet mot vår vision, att hjälpa företag och organisationer världen över att frigöra potentialen i människor. Det känns fantastiskt roligt att välkomna henne till Brilliant. Nu längtar vi till januari 🙂

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev