Bättre affärer genom stärkta kund- och medarbetar­upplevelser

På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter engagemanget hos era medarbetare och kundernas upplevelse. Vi stärker medarbetarengagemanget, utvecklar ledare och stärker organisationens employer brand. Det spiller över på hur kunderna möts och kundupplevelsen stärks också.

engagerade kunder

Vem är en Brilliant?

Vi Brillianter är en mix av systemvetare, beteendevetare, analytiker, marknadsförare, ingenjörer och ledare som alla har en sak gemensam. Vi drivs av att skapa skillnad för andra. Vi hjälper kunder och vi hjälper varandra till utveckling. Vi är vänliga och generösa och förstår på djupet värdet av människor i alla organisationer. Är du nyfiken på att bli en Brilliant du också? Kika gärna in på vår karriärsida för att se aktuella öppna roller!

Våra ledstjärnor

Serious Playfulness | Human Centric | Curious Leadership färgar vad vi gör och främst hur vi gör det – i allt vi gör. Och vi gillar det vi gör!

9 HR-trender|

En del av Wise Group AB

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Wise Group har kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

 

Via vårt pressrum kan du ta del av pressinformation.
Du är välkommen att kontakta oss:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev