Blogg

Är ni en av finalisterna i Brilliant Awards 2020? Snart offentliggörs vinnarna

Av

||

Varje år delar vi ut Brilliant Awards. Inom ramen för Brilliant Awards finns det två områden – Employee Experience och Customer Experience. Och snart offentliggörs årets listor. Nedan kan du läsa mer om utmärkelserna:

Är ni ett av de företag som kan titulera sig som Årets arbetsgivare 2020?

Brilliant Awards – Employee Experience är en årlig utmärkelse för organisationer som lyckats skapa ett arbetsklimat med många högt engagerade medarbetare. Utmärkelsen delas också ut till organisationer som under året genomfört en stor positiv förändring och ökat engagemanget bland sina medarbetare.

Vad gör Brilliant Awards – Employee Experience unikt?

  • Resultatet baseras på data från företagens medarbetarundersökningar vilket innebär att det är medarbetarnas verkliga uppfattningar, och inte subjektiva bedömningar, som styr vilka bolag som tilldelas utmärkelserna
  • Över 155 företag och fler än 240 000 svar från medarbetare ligger till grund för utmärkelsen
  • Svarsfrekvens på minst 80% för att delta
  • Data har samlats in under hela 2019 och baseras på medarbetardata från 74 länder

Är ditt företag ett av de företag som kan titulera sig som Bästa kundservice 2020?

Brilliant Awards – Customer Experience är en årlig utmärkelse för de företag som lyckats skapa exceptionella kundupplevelser via organisationens kundservice. Utmärkelsen delas också ut till organisationer som under året genomfört en stor positiv förändring av sin kundservice.

  • Resultatet baseras på data från företagens kundundersökningar vilket innebär att det är kundernas uppfattningar, och inte subjektiva bedömningar, som styr vem som kammar hem den prestigefyllda utmärkelsen
  • Över 130 företag och 3 miljoner kundundersökningar, genomförda i Sverige, ligger som beslutsunderlag
  • Metod: Besvarad telefonundersökning på inkommande telefoni (automatisk rekrytering)
  • Data har samlats in under hela 2019

Håll utkik efter företagen i topp!

På Brilliants årliga gala Powered by People den 25 mars på Berns kommer vinnarna att lyftas och hyllas – säkra din plats redan idag.

Vill du veta mer om priset och vilka kriterier som ligger till grund för att nomineras? Tveka inte att höra av dig till din kontaktperson på Brilliant, eller skicka ett mail till marknad@brilliantfuture.se

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev