Blogg Change Management

Hurra – här är årets finalister i Brilliant Awards

Av

Brilliant Awards är utmärkelsen som hyllar de organisationer som verkligen tar sina kund- och medarbetarrelationer på allvar

Brilliant Awards delas ut i Customer Experience och Employee Experience. Den 17 januari, vid två livesändningar avslöjar vi de slutliga placeringarna, vilka organisationer som kammar hem den åtråvärda utmärkelsen. Customer Experience delas ut kl 11 och anmälan sker här. Employee Experience delas ut kl 13 och anmälan till det tillfället görs här.

Det som gör Brilliant Awards unikt är att det till 100% baseras på data. Det finns inga nomineringar eller juryarbete utan enbart data från organisationernas kund- och medarbetarundersökningar. Vi ställer höga krav på både antal svar och svarsfrekvens samt att man använder sig av samma engagemangsindex och frågor kring Engagemang för att få en så rättvis data som möjligt.

🏅 Brilliant Awards Employee Experience 2022

Vi utser Årets arbetsgivare  – de organisationer som har högt engagerade medarbetare. Årets arbetsgivare delas in i följande fyra kategorier, Bygg- tillverkning och industri, tjänsteorganisationer, serviceorganisationer samt Upp till 100 – dvs mindre organisationer.

Årets förändringsresa inom Employee Experience – de organisationer som lyckats allra bäst med att höja sitt medarbetarengagemang mellan 2020-2021.

Här ser du listan på årets samtliga finalister inom Brilliant Awards Employee Experience.

🏅 Brilliant Awards Customer Experience 2022
Vi utser Bästa kundservice fördelat på sex olika branscher, Bank, Finansiella tjänster, Försäkring, Kommun, Energi och Handel.

Vi hyllar de organisationer som lyckats med sitt förändringsarbete i kategori Årets förändringsresa – de som lyckats allra bäst med en förflyttning från 2020 till 2021.

Vi kommer senare i vår kora Sveriges mest engagerade kundservicemedarbetare. Ett prestigefyllt individuellt pris som utses till den enskilda medarbetare som lyckats med högst engagemang inom Customer Experience under 2021.

Här ser du slutliga listan på årets samtliga finalister inom Brilliant Awards Customer Experience.

 

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev