Blogg Medarbetarupplevelse

Gör en skrytlista efter semestern

Av

Tillbaka efter sommaren, nöjd med att komma ihåg alla lösenord. Som vanligt när jag kommer tillbaka efter en längre ledighet infinner sig snabbt en rastlöshet hos mig. Tempot är lite för lugnt, och jag får svårt att komma igång. Jag funderade i den sinnesstämningen genom vad vi under våren ägnat tiden till när vi arbetat med affärsområde medarbetarupplevelse, och kom fram till en lista som gör mig otroligt stolt:

  1. Vi har lanserat ett nytt index som utvärderar förtroendet för ledningsgrupper – ledningsindex. Vi ser återkommande i våra studier hur viktig ledningen är för att skapa långsikitigt hållbara organisationer, med friska engagerade medarbetare som alla arbetar mot ett gemensamt mål.
  2. Vi är väldigt stolta över den likabehandlingsmodul som släpptes under våren. Denna hjälper våra kunder att arbeta proaktivt med likabehandling och mot kränkande särbehandling. HR får tillgång till en egen vy, och frågorna täcker de områden som arbetsgivaren enligt lag är ansvariga för att följa upp på.
  3. PowerPoint export – vi kan väl erkänna att vi initialt inte tyckte att detta var en nödvändig feature, men efter att ha lyssnat på våra kunder såg vi att behovet var stort. Chefer vill kunna exportera sitt egna resultat för att kunna hålla en dragning i sitt team, eller i sin ledningsgrupp. Många var kunderna som jublade när detta släpptes precis innan sommaren.
  4. Brilliants smarta uppföljande puls. Denna smarta puls följer upp utvecklingen av just den områden som respektive arbetsgrupp fått som sitt rekommenderade fokusområde.  Fokusområdena i sin tur grundar sig på en kombination av gruppens resultat och forskning. Med hjälp av denna puls kan man enkelt och snabbt följa upp om insatta aktiviteter gett det förväntade resultatet.

Förutom detta har vi gjort en mängd tekniska utvecklingar som ytterligare underlättar för våra kunder att arbeta med sin arbetsmiljö med hjälp av vårt verktyg. Bara det att våra frågor finns tillgängliga på 34 språk numer visar på vilken vidd vi har.

Men vi kommer inte rulla tummarna i höst heller. Vi har flera saker på gång framåt som vi vet kommer hjälpa våra kunder att bli än mer framgångsrika. Kolla bara på detta:

  • Vi håller på att utveckla ny funktionalitet för att ytterligare hjälpa de av våra kunder som inte bara har en rent hierarkisk organisation, utan där det finns behov att utvärdera matriser. Det är lättare sagt än gjort då aspekter som anonymitet och korrekta summeringar är avgörande. Men våra smarta utvecklare har hittat riktigt bra lösningar.
  • Vi tittar på hur vi än bättre kan hjälpa våra kunder att utvärdera onboarding och exit av sina medarbetare. Vi vet att detta är avgörande aspekter för att kunna erbjuda en medarbetarresa i klass i alla led.
  • Vi kommer lägga ytterligare fokus på ledarskapet och fortsätta utveckla den 360-utvärdering vi redan idag erbjuder. Vi vet hur avgörande ledarskapet är, och att låta kollegor, medarbetare och chefen hjälpa ledare att utvecklas kommer organisationen kunna stärka sitt ledarskap väsentligt. Våra vassa konsulter hjälper även till i efterarbetet av detta

När jag summerar ovan lista känns det så roligt att kicka igång arbetet efter semestern!

 

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev