Jobbar du inom offentlig sektor?

Brilliant har lång erfarenhet av att hjälpa arbetsgivare inom offentlig sektor. Våra lösningar är anpassade för att driva engagemang på arbetsplatsen och ge era medborgare en serviceupplevelse i världsklass. Med medarbetar- och medborgarundersökningar hjälper vi kommuner, myndigheter och förbund att frigöra potentialen i människor.

Våra lösningar

Brilliant kund- och medborgarundersökning

Löpande mätningar och feedback i realtid i alla kanaler på individnivå

Brilliant medarbetarundersökning

Mäter medarbetarupplevelsen kring kända faktorer för organisatorisk effektivitet, hållbarhet och ambassadörskap.

Vad menar vi med att mäta och utveckla medarbetar- och medborgarupplevelsen?

Offentlig sektor står inför en kommande resursbrist vilket gör att kompetensförsörjning och effektivitet blir avgörande för att kunna leverera på sitt uppdrag. Man behöver både leverera hög kvalité till medborgarna, samtidigt som vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare som lockar till sig och behålla fler talanger.

Organisationer med engagerade medarbetare är mer effektiva, lojala och ger ett bättre bemötande i kontakten med medborgare. Det har vi lärt oss under de 20 åren vi specialiserat oss på organisationer inom offentlig sektor. Genom nära samarbete med våra kunder och kontinuerlig analys av data har vi en beprövad metod som visar det tydliga sambandet mellan ett starkt ledarskap och medarbetarens engagemang, samt hur detta påverkar medborgarnas upplevelser. Vi erbjuder enkla digitala undersökningar och pulsar som tar fram relevanta handlingsplaner och stöttar åtgärdsarbetet mot en bättre medborgar- och medarbetarupplevelse.

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev