Film Medarbetarupplevelse

Hur medarbetar­undersökningar bidrar till ökat engagemang

I april välkomnade vårt systerbolag Wise Professionals till Wiseful Engage, en halvdag där de bjudit in representanter från organisationer som lyckats i sin resa för ökat engagemang. De skulle dela med sig av handfasta tips och inspiration kring hur kultur, engagemang och individanpassade lösningar bidrar till ett mer hållbart och gladare arbetsliv. Sofie Johansson, Business Development Manager EX på Brilliant, var en av de inbjudna talarna. Givet situationen med Covid-19s smittspridning valde de att ställa in eventet.

Men, istället har de nu intervjuat fem av talarna och tagit fram filmer där de bjuder på innehållet i något komprimerade versioner.

I fjärde filmen intervjuas Sofie Johansson, Business Development Manager EX, hos oss på Brilliant.

Sofie pratar om medarbetarundersökningar och fakta kring engagemang – Hur får du dina medarbetare att stanna? Finns någon magisk formel för att mäta engagemang? Vilka är de viktiga sambanden, hur bedömer vi fakta? Vilka drivkrafter gör att medarbetare är nöjda respektive missnöjda?

 

Dela filmen

Våra senaste filmer

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev