30 sep | Välkommen till Brilliant Awards

Datum
30 september, 2020
Tid
12:00-13:00
Plats
Länk skickas ut senare

30 sep | Välkommen till Brilliant Awards

Varje år delar vi på Brilliant ut utmärkelser till de av våra kunder som antingen fått höga resultat i sina kund- eller medarbetarundersökningar eller de som åstadkommit en stor positiv förändring av sina resultat.

Vi vet att många vill höra – vad gör dessa bolag egentligen? Vad gör de som har lyckats förändra sitt resultat under det gångna året och vilka konkreta åtgärder har de gjort? Vi bjuder därför in till ett livesänt webinar.

Webinaret kommer att bjuda på en timmes fullspäckat schema med två huvudpaneler, en med finalisterna för Årets förändringsresa Employee Experience och en med finalisterna för Årets förändringsresa Customer Experience. Med årets moderator Ulrika Jonsson, Head of Business Development och sidekicken Jonathan Axelsson, i täten kommer finalisterna dela med sig av hur de åstadkommit en faktisk förändring i sin organisation, vad som skapar engagemang och konkreta tips på aktiviteter utlovas – helt kostnadsfritt.

Så, ta tillfället i akt att integrera och lyssna till dessa organisationers lärdomar och framgångsrecept. 

Tid och datum: 30 september kl. 12:00-13:00 med 15 min efterföljande frågestund
Plats: Länk kommer att skickas ut inför webinaret

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR! 

Här hittar du årets finalister i Brilliant Awards Employee Experience  och Customer Experience

Dela event

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?