Brilliant Awards – Employee Experience – Så gick det 2018

Brilliant Awards – Employee Experience 2018 är en årlig utmärkelse för organisationer som lyckats skapa ett arbetsklimat med många högt engagerade medarbetare. Utmärkelsen finns också för organisationer som under året lyckats genomföra en stor förändring och ökat engagemanget bland sina medarbetare.

Störst förändringsresa 2018

Vinnare

Green Cargo

Green Cargo har gjort en rad strategiska insatser för att bibehålla en kostnadseffektiv produktion och en stabil leverans. Med stort fokus på värderingar och beteenden under parollen ”Vägen till lönsamhet” har bolaget medvetet arbetat för ökad effektivitet och förbättrade arbetssätt och processer. Genom att involvera chefer på gruppchefsnivå och brytit ner värderingar till ”säkra vanor” har de åstadkommit goda resultat.

Vinnare

Apsis

Apsis levererar lösningar inom e-handel, marketing automation och e-postmarknadsföring. Att nöja sig, acceptera eller finna sig i läget är inget för Apsis. Efter stora förändringar både organisatoriskt och på medarbetarsidan har fokus legat på utveckling och lärande. Detta har resulterat i en stor förändringsresa där fina resultat kan skönjas både vad gäller utvecklingen på ledarskapssidan med en väsentlig större andel utmärkta och bra chefer samt ett arbetsklimat där effektiviteten är utmärk/bra hos större andelen grupper.

Vinnare

Haglöf

Efter stora förändringar både organisatoriskt och på medarbetarsidan hos Haglöfs har ett stort fokus legat på utveckling och lärande. Detta har resulterat i en stor förändringsresa för bolaget där positiva resultat syns både vad gäller utvecklingen av ledarskap, arbetsklimat såväl som effektiviteten hos större andelen grupper – det ligger till grund för finalistplatsen.

Se eventet i efterhand

Bäst resultat i medarbetarundersökningen 2018

Bygg- och tillverkningsindustrin

 1. Preem
 2. Stora Enso
 3. Bonava
 4. Rotteros
 5. Munters
 6. WallVision
 7. Husqvarna
 8. Wibax
 9. Axel Johnson International
 10. Nobia

Service- och tjänsteföretag

 1. Academic Work
 2. Vasakronan
 3. NCAB Group
 4. MQ Retail
 5. exSitec
 6. OmegaPoint
 7. Bilia
 8. Haglöfs
 9. Spotify
 10. Olofsson Bil
||

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev