Blogg Okategoriserad

Ny hemsida och en 60-talists syn på den nya kommunikationen!

Av

Nu rullar vår nya hemsida och drar många fler besökare än tidigare, vilket är oerhört tillfredsställande efter allt arbete I våras. Vi är ju ett litet företag med begränsade resurser så det mesta är hemgjort – allt från programmering till design och texter.

Själv är jag 60-talist och har så oerhört mycket nytt att lära. Om jag ser tillbaka på de sista två åren är det helt vansinnigt hur mycket nytt jag faktiskt har lärt mig. Det blir kul på jobbet när jag får vara med i den här typen av utveckling – både av mig själv och av Brilliant!

För att komma igång har jag har gått med i olika nätverk kring sociala medier för att kunna hänga med och tänka nytt. Till min hjälp har jag en av Brilliants många 80-talister, Karolina Södergren som tålmodigt informerar, instruerar och uppmuntrar både mig och mina kolleger i den nya kommunikationen med omvärlden! Nu både twittrar och bloggar jag, använder Google Analytics och StatCounter och lusläser allt som skrivs om Sociala Medier. Än har jag bara skrapat på kunskapens yta – men entusiasmen finns där, stark och skön!

Det är intressant hur olika synsätt och kunskaper vi har, Karolina och jag, som är födda med 20 års mellanrum. Framför allt blir vårt samarbete kreativt och kul. Men oj vad jag känner mig gammal ibland!

Brilliant har användare i hela världen och målet är att på sikt kunna nå ut till alla med information, inspiration och förbättringar. Snart kommer sajten på engelska, sedan på nordiska språk, därefter ska de nästkommande språken komma på plats. Vilka det blir är vi inte klara med ännu.Titta in på netsurvey och ge mig dina kommentarer om vad som kan förbättras eller vad som du tycker fungerar bra!

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev