Blogg

Har du kul på jobbet?

Av

Hej och välkommen tillbaka efter en förhoppningsvis skön och avkopplande semester.

En ny höst väntar med stora utmaningar för många. Förhoppningsvis ska vi börja se ett ljus i tunneln, säger experterna. När det gäller konjunkturen kan jag inte mer än hoppas att de har rätt!

Läget till trots genomför nästan alla våra kunder sina årliga medarbetar- och kundundersökningar. Vad som är mer förvånande – för alla utom våra säljare – att nyförsäljningen av medarbetarundersökningar till och med slår 2008. Det är för mig en viktig signal på att relationerna har blivit ännu mer betydelsefulla för många, även i kristider.

Trots att tiderna är tuffa och många saknar arbete, ställs det krav på företagen att vara attraktiva arbetsgivare för att kunna attrahera ”rätt” kompetens framöver. En fråga som har kommit att bli viktig för att skapa attraktionskraft är: ”Har du kul på jobbet?”. Det kan vara värt att fundera på vad som krävs för att vi ska studsa ur sängen på morgonen, snabbt komma till jobbet och med full energi ta oss an dagens utmaningar! Under hösten kommer vi regelbundet att berätta om olika aktiviteter och erfarenheter som gör att det är kul på jobbet.

Peter Bolinder, VD, Brilliant

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev