Blogg

Här är årets finalister i Powered by People!

Av

Powered by People närmar sig med stormsteg och våra analytiker har nu vänt och vridit på föregående års data för att ta fram vilka företag som står som årets finalister. Vi är mycket stolta över att se hur våra kunder ständigt jobbar aktivt för att förbättra sina medarbetarrelationer.

Utmärkelsen lyfter och hyllar företag som tar sina medarbetarrelationer på största allvar – och är helt baserad på data från företags medarbetarundersökningar, där medarbetarnas verkliga uppfattningar styr vem som vinner, snarare än subjektiva bedömningar.

I år presenteras tre kategorier: Störst förändringsresa där det företag som har gjort störst positiv förflyttning i sina medarbetarunderökningsresultat från 2016 till 2017 vinner. De andra två kategorierna är uppdelade i Bästa bygg- och tillverkningsföretag och Bästa service- och tjänsteföretag och här grundas resultatet på företagens resultat i medarbetarundersökningen som gjordes 2017.

Årets finalister i respektive kategori är:

  • Störst förändringsresa: Green Cargo, Apsis och Haglöfs
  • Bästa bygg- och tillverkningsföretag: Bonava, Preem och Stora Enso
  • Bästa service- och tjänsteföretag: NCAB, Academic Work och Vasakronan
  • Årets vinnare kommer att utses på ett inspirationsevent på Vasateatern i Stockholm den 22 mars där bland annat Svante Randlert kommer att stå på scen och bjuda på sina bästa tips på hur ni lyckas med era medarbetarrelationer.

Läs mer om finalisternas insatser och anmäl dig till inspirationseventet på www.poweredbypeople.nu

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev