Blogg

Glädjande att arbetet med mångfald går framåt

Av

Instämmer med Mårten om att Louise är en toppenkandidat till titeln som årets mångfaldsskapare. Louise är mycket kunnig och drivande i dessa frågor.

 Jag har dessutom haft förmånen att samarbeta med företaget Max Hamburgare, där Pär Larshans är hållbarhetschef. Jag är lika imponerad av båda två och deras arbete för mångfald.

Pär Larshans, hållbarhetschef på Max

Pär har skapat flera arbetstillfällen för unga människor med funktionshinder. Det visar sig att de utför arbetet på ett alldeles ypperligt sätt. De är pålitliga och visar stort http://www.phpaide.com/forum.php?langue=fr engagemang för sitt arbete och har oftast en lägre sjukfrånvaro.

Det glädjer mig verkligen att de unga med funktionshinder är online slots en del av gemenskapen på en arbetsplats. Att det dessutom finns en koppling till lönsamhet med tanke på lägre sjukfrånvaro och att de utför sitt arbete med stor entusiasm och skapar en ren och fin restaurangmiljö är förstås glädjande.

Dessutom har Pär som personalchef skapat en intern ledarutveckling som har gett Max Hamburgare en inkluderande kultur där man ser varje individ och dess styrkor. Det är en kultur där unga människor med funktionshinder kan känna sig hemma och växa. 

Både Louise och Pär är mycket bra kandidater. Valet blir vansinnigt spännande!

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev