Blogg

Du har väl inte missat årets agenda på Powered by People – Employee Experience Award?

Av

Den 3 april går den tredje upplagan av Powered by People – Employee Experience Award av stapeln, i år på anrika och spektakulära Berns i Stockholm! Är ni ett av de företag som kommer att hyllas för era framgångar? Eller vill du gå på ett inspirationsevent som lyfter framgångsrecept, ger konkreta tips på företagsutmaningar och framtidsspanar om hur man skapar morgondagens medarbetarengagemang? Anmäl dig idag och säkra din plats.

Powered by People – Employee Experience Award är en utmärkelse som Brilliant instiftade 2017 för att lyfta de företag som tar sina medarbetarrelationer på största allvar och jobbar hårt för att förbättra arbetsklimatet på arbetsplatsen. Utmärkelsen är indelad i tre kategorier – störst förändringsresa, bästa service- och tjänsteföretag och bästa bygg- och tillverkningsföretag. Priserna tilldelas de företag som haft bäst resultat, inom respektive kategori, i sina medarbetarundersökningar under 2018.

Årets talare på inspirationseventet den 3 april är den omtalade och välkända Linda Hammarstrand, känd från att ha implementerat Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi för koncernens 22 000 medarbetare och som varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp under titeln Director of Passion med målet att bli nordens mest attraktiva arbetsgivare. Arbeta tillsammans – inte bara samtidigt är temat på Lindas föreläsning när hon på Powered by People presenterar ”Stafetten – Vikten av att strålkastaren ska vara på medarbetarna och att det är de små detaljerna som gör skillnad”.

Vi får även ta del av konkreta insikter på scenen från företag som lyckats nå förändring under det gångna året. Vad har dom gjort, vad fungerar och vilka lärdomar kan de dela med sig av? Exsitec som är en av årets finalister berättar om vad som ligger bakom deras framgång och hur de har lyckats behålla engagemanget under en kraftig tillväxtperiod.

Moderator under inspirationseventet är Kristina Vallin från PåJobbet-podden. Idag hittar vi Kristina Vallin som senior ledar-och teamutvecklare på Capacitet.

Här kan du läsa mer om årets finalister och se föregående års vinnare.

Vi ses väl där?

Anmäl dig redan nu.

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev