Blogg

Brilliant vinnare av Wise Group tillväxtpris

Av

kundteam

I fredags höll Wise Groups sin årliga kick off. Hela koncernen samlades på Artipelag i Stockholm för att hämta inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte. Leif Denti, forskare och föreläsare, gav sina bästa tips på hur vi kan använda innovation som ett verktyg i det dagliga arbetet. Pär Johansson, från Glada Hudik-teatern, satte vikten av mångfaldhet för utveckling i centrum. Och Ingrid Höög och Nathalie Berthelius skapade tillfällen för hela koncernen att reflektera och utvecklas.

I år kammade Brilliant även hem Wise Group tillväxtpris – ett pris som sätter ljuset på medarbetarna och den fantastiska insats Brilliant gjort under sitt första år. Inte nog med det, vår kollega David Scharfstein blev utsedd till Brilliants glädjespridare! Vi är nu mer än rustade för 2019 och ser mycket fram mot att sjösätta de strategier och innovativa idéer vi jobbat fram.

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev