Blogg Övrigt

Attraktiva holländare

Av

I höstas var jag och min kollega Vicky nere i Amsterdam ett par gånger och hälsade på hos Tele2. Det första vi tänkte på när vi kom ner vara att alla var så otroligt långa! Det andra vi tänkte på var att alla var så otroligt engagerade! De var intresserade, ville veta mer, ville lära. Vi frågade en relativt nyanställd kille på Tele2 i Holland om detta var något han tänkt på. Och det var det. Aldrig förr hade han stött på en arbetsplats med så långa och så drivna medarbetare!

Tele2 genomförde sin första medarbetarundersökning med Brilliant under hösten 2008. På grund av det engagemang vi sett i Holland blev vi inte förvånade när Tele2 Holland hörde av sig och ville genomföra en barometer redan några månader efter den stora undersökningen. Resultaten från barometern visade en fantastisk uppgång. Bland annat hade de gjort en markant förbättring i hur deras medarbetare uppfattade Tele2 som arbetsgivare. När jag frågade hur de lyckats med detta, fick jag veta att de jobbat stenhårt med resultatet från medarbetarundersökningen. Alla chefer har till exempel genomfört den efterprocess Brilliant rekommenderar. De hade också stormöten där man bland annat diskuterade vad det innebar att vara en god Tele2 ambassadör. Alla kände sig hörda och man uppskattade att dessa frågor fick mycket uppmärksamhet.

Vi ville veta mer, och vi ville även att våra kunder skulle få ta del av hur Tele2 Holland så dramatiskt förbättrat sitt anseende och blivit en mer attraktiv arbetsgivare. Därför kommer Rem Veen, HR-chef för Tele2 Holland till oss den 22 september för att prata mer om detta. Läs gärna mer och anmäl dig här Inbjudan.

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev