Blogg

Är ni tillräckligt engagerade i er organisation? 

Av

Kundundersökning

Vår data och mångåriga erfarenhet visar starka samband mellan engagerade medarbetare och ett företags framgång.

Grupper med högt engagerade medarbetare har lägre sjukfrånvaro, mer lojala kunder och är hela 7 gånger mer lönsamma än grupper med uttråkade medarbetare

Inte att förglömma är också att engagerade medarbetare faktiskt har roligare på jobbet. Med andra ord är det en win-win, både för den enskilda individen och för organisationen. Men vi vet att långt ifrån alla medarbetare är engagerade.

Engagemang är en viktig faktor att ha koll på i sin organisation och mot bakgrunden ovan är det lätt att förstå varför medarbetarengagemang har blivit en hög prioritet för de flesta företag.

Nu finns möjligheten att testa på Brilliants nya verktyg för medarbetarundersökningar helt utan kostnad! Utvärdera hur engagerade just dina medarbetare är, hur samarbetet i gruppen fungerar samt om man anser att ni är en attraktiv arbetsgivare.

Testa på Brilliants nya enkät, ta del av resultatet i vårt nya verktyg och använd Brilliants metod för uppföljning för och att skapa en handlingsplan utifrån just era rekommenderade fokusområden.

Erbjudandet för en grupp med max 10 medarbetare. Det enda du behöver göra är att anmäla dig nedan.

Anmäl dig här

Har du frågor kontakta oss på hey@brilliantfuture.se.

 

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev