3 juli | Brilliant mingelbattle i Almedalen

Datum
3 juli, 2019
Tid
16:30-18:00
Plats
"DoubleCheck Arena", Mellangatan 19, Visby.
engagerade medarbetare och lojala kunder

3 juli | Brilliant mingelbattle i Almedalen

Välkommen till Brilliants mingelbattle i Almedalen den 3 juli. Vi avslutar vår träffpunkt med ett rafflande battle – kom och rösta på framtidens arbetsgivare!

Myndighet, kommun eller statligt bolag – vem säljer in sin verksamhet bäst och vem lyckas attrahera arbetskraft som bygger vårt framtida samhälle? Vad krävs för att tilltala de bästa inom sitt område där det behövs innovationskraft, kompetens och driv? Brilliant utmanar spelare inom de tre kategorierna för att se om offentlig sektor har vad som krävs för att stå sig starkt på arbetsmarknaden.

De som är med och battlar är:
Lena Andreis, Personaldirektör på Iris
Andrea Ström, stabschef på stadsförvaltningen, Tyresö kommun
Anders Uddfors, VD, Lernia
Åsa Olsson, Kommunikationschef, Upphandlingsmyndigheten
Maria Wigenius Sjöberg, HR-strateg, Livsmedelsverket

Kom och lyssna, rösta, mingla och reflektera på vårt mingelbattle som leds av Ulrika Spåls, styrelseordförande på Sveriges HR-förening!

Plats: Du hittar oss på ”DoubleCheck Arena”, Mellangatan 19 i Visby.
Datum: Onsdag 3 juli
Tid: Kl.16.30-18.00

Anmäld dig till minglet genom att klicka här: 

Brilliant är på plats i Almedalen för femte året i rad med en egen träffpunkt och temat för i år är #Framtidensarbetsplats. Brilliants träffpunkt i Almedalen har fyllts av paneler, heta diskussioner och talare som alla fokuserat på utmaningar som arbetsgivarna inom offentlig sektor står inför. Hur hanterar man de allt hårdare kraven på att digitalisera och förenkla sina processer, samtidigt som det finns en enorm utmaning när det gäller mänskliga resurser? Hur behåller man engagemanget i all förändring och hur lyckas man attrahera kompetent arbetskraft som stannar kvar? Vill du se hela dagens agenda som går under temat #Framtidensarbetsplats? Läs mer här.

Dela event

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev