30 aug | DEMO – så sätter du upp och skickar undersökningar till medarbetare i vårt EX-verktyg

Brilliant-Employee

30 aug | DEMO – så sätter du upp och skickar undersökningar till medarbetare i vårt EX-verktyg

Välkommen till en demo av Brilliant Employee – Brilliants plattform för medarbetarupplevelse för dig som HR / Super User

Brilliant Employee är en webbaserad lösning som är enkel att använda. Genom att låta era medarbetare och chefer ge feedback på vad de tycker fungerar bra, och inom vilka områden man ser förbättringspotential, får chefer och HR ett databaserat beslutsunderlag att agera utifrån.

📊 Som användare (HR/Super User) sätter du själv enkelt upp era medarbetarmätningar direkt i Brilliants verktyg. Detta webinar ger dig en guidning i de steg du går igenom innan en undersökning skickas ut. Hur du väljer bland fördefinierade paket med frågor inom olika områden – och skapar smarta pulsar till mer omfattande medarbetarundersökningar, hur du gör ditt urval av deltagare och sätter datum och tider för undersökningarna som sedan automatiskt skickas ut, beräknas och sedan rapporteras till dig och chefer.

Webinaret vänder sig främst till dig som är administratör för utskick av medarbetarmätningar i Brilliants EX-verktyg. Passar dig som är ny användare eller dig som genomfört egna mätningar men vill få en uppfräschning.

🧭 Fokus kommer att ligga på funktionalitet och navigering i verktyget.

Datum: Tisdag 30 Augusti
Tid: Kl. 08.30 – 09.00 med möjlighet till ytterligare 10 minuter för frågor efter avslutat webinar.

Webinariet är kostnadsfritt men platserna är begränsade. Först till kvarn gäller.

Vi ser fram emot att ses digitalt!

Anmäl dig här

Dela event

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev