25 jan | Grundutbildning i vår CX-lösning för chefer

25 jan | Grundutbildning i vår CX-lösning för chefer

Välkommen till ett webinar där vi visar grundfunktionerna i vår CX-lösning för dig som är ledare för kundnära team.  

Vår lösning ger dig möjlighet att i realtid se kundernas upplevelse efter kontakt med medarbetarna i ditt team. Genom enkla funktioner och användarvänligt gränssnitt kan du se resultatet för de olika frågorna som ställs i enkäten och lyssna till eller läsa era kunders kommentarer. Med hjälp av verktyget kan du identifiera dina medarbetares styrkor, utvecklingsmöjligheter och coacha dem för att skapa den bästa upplevelsen för era kunder.

Webinaret vänder sig främst till dig som är ledare för medarbetare som möter kunder i den dagliga kontakten och använder Brilliants lösning.

Fokus kommer att ligga på funktionalitet och navigering i verktyget.

Vi berör även tips kring vad som gör kunden nöjd samt hur du kan använda data från Brilliant  för att utveckla ditt eller dina team och medarbetare.

När: Tisdag 25 januari
Tid: Kl. 08.30 – 09.00 med möjlighet till ytterligare 10 minuter för frågor efter avslutat webinar.

Webinariet är kostnadsfritt men platserna är begränsade. Först till kvarn gäller.

Så, ta tillfället i akt och lär dig hur Brilliants lösning fungerar för att kunna använda det som verktyg för att skapa den bästa upplevelsen för era kunder!

Vi ser fram emot att ses digitalt!

Pssst. Vill du att dina medarbetare ska trimma sina kunskaper i Brilliants lösning håller vi den 26 januari en demo för just medarbetare, läs mer här!

 

Anmäl dig här

Dela event

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev