22/3 | Framtidsfrukost – produktivitet och engagemang för att möta framtiden

Datum
22 mars, 2019
Tid
8:30-10:00, frukost från kl. 8
Plats
Sveavägen 13, våning 15, Stockholm

22/3 | Framtidsfrukost – produktivitet och engagemang för att möta framtiden

Framtidens arbetsliv påverkar dig som är chef och ledare i offentlig verksamhet. Det är konkurrens om arbetskraft och med en åldrande befolkning behöver det offentliga samtidigt se till att ha kontroll över sina utgifter och kostnader. Ny teknik bidrar till ökad effektivitet men hur får vi fler att vilja och kunna prestera mer? Hur vinner vi i konkurrensen om arbetskraften och hur ser vi till att behålla våra medarbetare längre? Vad är skillnaden som gör skillnad för medarbetarkraften?

Välkommen på framtidsfrukost för dig som är ansvarig för personal eller personalförsörjning! Vi tar med dig på en framtidsspaning och en djupdykning i vad som driver respektive punkterar medarbetarkraften. Vad kan du göra, vad har du gjort och vad gör andra – passa på att byta erfarenheter med andra chefer och ledare inom offentlig sektor!

När: 22 mars kl 8:30 – 10:00 (frukost serveras från kl 8:00)
Var: Sveavägen 13, våning 15
Vem: För dig som är chef och ledare med personalansvar, samt för dig som arbetar med personalförsörjning i offentlig sektor
Anmälan: Seminariet är kostnadsfritt men har ett begränsat antal platser, anmäl dig här.

Ann-Therése Enarsson, vd Futurion – TCOs tankesmedja för framtidens arbetsliv
Ann-Therese avslöjar vilka kompetenser och färdigheter som framtiden efterfrågar. Vilka är de framtida utmaningarna och vad behöver vi tänka på längs vägen? AI, robotar och livslångt lärande.

Ellinor Ivarsson, analytiker Brilliant
Ellinor lyfter vikten av att jobba med medarbetarupplevelsen och grottar i medarbetarnas engagemang. Hur skapar man engagemang på arbetsplatsen och vad bör man således undvika?

Jenny Engström, vd Dialogmakarna
Jenny moderar framtidsfrukosten och tar oss genom föreläsningar och mini-workshops med fokus på kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte.

Dela event

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev