20 okt | Grundutbildning Brilliant Navigator för chefer

20 okt | Grundutbildning Brilliant Navigator för chefer

Välkommen till ett webinar där vi visar grundfunktionerna i Brilliant Navigator för dig som är ledare för kundnära team.  

Brilliant Navigator är ett verktyg som ger dig möjlighet att i realtid se kundernas upplevelse efter en kontakt med medarbetarna i ditt team. Genom enkla funktioner och användarvänligt gränssnitt kan du se resultatet för de olika frågorna som ställs i enkäten och lyssna till/läsa era kunders kommentarer. Med hjälp av verktyget kan du identifiera dina medarbetares styrkor, utvecklingsmöjligheter och coacha dem för att skapa den bästa upplevelsen för era kunder.

Webinaret vänder sig främst till dig som är ledare för medarbetare som möter kunder i den dagliga kontakten och använder Brilliant Navigator.

Fokus kommer att ligga på funktionalitet och navigering i verktyget.

Vi berör även tips kring vad som gör kunden nöjd samt hur du kan använda data från Brilliant Navigator för att utveckla både ditt team men även enskilda individer.

Datum: Onsdag 20 oktober
Tid: Kl. 08.30 – 09.00 med möjlighet till ytterligare 10 minuter frågor efter avslutat webinar

Webinariet är kostnadsfritt men platserna är begränsade. Först till kvarn gäller.

Pssst. Vill du att dina medarbetare ska trimma sina kunskaper i Brilliant Navigator håller vi den 19 oktober en demo för just medarbetare, läs mer här.

Anmäl dig här

Dela event

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev