15-16 sep | Framtidens smarta medborgarservice 2020

Datum
15 september, 2020
Tid
Heldag
Plats
På plats i Stockholm eller digitalt - välj själv!

15-16 sep | Framtidens smarta medborgarservice 2020

Konferensen som belyser utvecklingen och digitaliseringen av processer och tjänster för en mer medborgarfokuserad service!

Lyssna till Brilliants David Scharfstein och Helena Frennmark som kommer prata om kvalitetsuppföljning och verksamhetsutveckling – så bör ni mäta, analysera och agera för en framgångsrik medborgarservice.

Det pågår en omfattande förändringsresa för dagens medborgarservice i och med den digitala transformationen och alla de nya krav detta medför i kund- eller invånarkontakten. Vad krävs egentligen för att utveckla en medborgarservice som möter morgondagens krav?

På Ability Partners två dagarskonferens Framtidens smarta medborgarservice 2020 får du ta del av hur du kan utveckla en invånardriven medborgarservice samt underlätta för medborgaren och skapa effektivisering i kommunen genom digitala processer och intelligenta tjänster. Anmäl dig här.

Dela event

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev