10 okt | Effektiva puls- och medarbetarundersökningar för mindre organisationer

10 okt | Effektiva puls- och medarbetarundersökningar för mindre organisationer

Har dina tidigare försök med medarbetarundersökningar inte gett önskade resultat? Eller har du inte kommit igång med medarbetarundersökningar? Många mindre organisationer kämpar med att göra meningsfulla medarbetarundersökningar. Resultatet blir ofta liggande i byrålådan. Nu avslöjar vi hemligheten bakom att snabbt och enkelt få ut agerbara insikter från medarbetarundersökningar som engagerar dina medarbetare och skapar lojalare kunder. Kom på 20 minuter fyllda med värdefull information och kunskap som du kan omsätta i praktiken direkt!

Brilliant bjuder in dig till ett webinar där vi går igenom:

💎 Hur man skapar en enkel medarbetarundersökning: Upptäck hur du kan använda Brilliants medarbetarundersökningar och få djupgående insikter som kan förändra din organisations framtid.

💎 Agerbara insikter: Lär dig att samla in data som du faktiskt kan använda och dra nytta av. Sluta lägga resultaten i byrålådan.

💎 Skapa handlingsplaner: Lär dig hur du kan involvera dina medarbetare i hela processen

💎 Kundlojalitet: Förstå hur nöjda och engagerade medarbetare direkt påverkar kundlojaliteten och hur du kan dra nytta av detta.

Vi utgår ifrån Brilliants plattform för medarbetarundersökningar.

Anmäl dig här

Dela event

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev