10 nov | Medarbetarskap – konsten att leda sig själv i tider av ovisshet

Datum
10 november, 2020
Tid
08:00-09:00
Plats
Digitalt event
results vs goal oriented work

10 nov | Medarbetarskap – konsten att leda sig själv i tider av ovisshet

Lärdomar från våren 2020 – hur hanterar vi vårt nya sätt att arbeta och leva?

Våren 2020 har satt sina avtryck – medarbetare och chefer som alla fått förändra sitt sätt att arbeta, samspela och kommunicera. Att hitta nya sätt att hantera och lösa vår vardag ger vissa energi medan andra kan hamna i en uppgivenhet och passivitet och känsla av att inte kunna påverka någonting.

  • Vilka erfarenheter och lärdomar tar vi med oss från våren 2020?
  • Hur har du hanterat ovissheten och hur tolkade du situationen i våras? Vad kan du dra för lärdomar om dig själv och dina kollegor/medarbetare
  • Hur kan du göra för att öka din energi under dagen och hantera gränsen mellan arbete och fritid?

Emma Stenmark arbetar som organisationsutvecklare och är speciellt kunnig på hur vi människor agerar i förändring och hur det påverkar vår hälsa och välbefinnande på jobbet. Webinaret vänder sig både till medarbetare och chefer. Ta tillfället i akt att bättre förstå hur du kan ta kontroll över det du faktiskt kan påverka och vad du kan göra för att öka din egen energi. Webinaret genomförs via Zoom.

Detta tillfälle är kostnadsfritt och vi hoppas det kan inspirera och engagera. Är ni intresserade av detta tema, så erbjuder Brilliant skräddarsydda webinar eller heldagsworkshops som passar just din organisation.

Detta webinar hålls vid två olika tillfällen – välj den tid som passar dig bäst.

ANMÄL DIG TILL DEN 10 NOV KL 8-9 HÄR

ANMÄL DIG TILL DEN 12 NOV KL 12-13 HÄR

Dela event

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev