Blogg Change Management

Vision – en floskel eller väletablerad fras?

Av

Känner du till din organisations vision? En vision ska spegla organisationens DNA, vara väl förankrad och i princip kunna rabblas i sömnen av alla medarbetare oavsett var i organisationen man befinner sig.

Vår vision lyder Vi hjälper organisationer världen över att frigöra potentialen i människor. Och som anställd på Brilliant är det lätt att känna för en sådan vision – att jobba för ett gott syfte. För en vision som inte betyder nåt för de anställda – ja det kommer medföra att du som ledare får svårt att få med alla anställda på tåget. Och vad det leder till i slutändan känns ganska givet…

Vi vet att vår data och vår metod gör skillnad. Vi hjälper organisationer, ledare och medarbetare att utvecklas. I linje med det känns det fint att vi att få möjlighet att hjälpa till ytterligare med det vi kan bidra med. Till exempel samarbetar vi med Handelshögskolan i Stockholm där vi bidrar med data och analys till vetenskapliga artiklar.

Vi är tacksamma att vi i år igen får möjlighet att hjälpa organisationen Maskrosbarn med sin årliga medarbetarundersökning. Maskrosbarn lyfter frågan kring barns rätt till stöd och en bättre samverkan i samhället – för att alla barn har rätt till en trygg uppväxt!

Vi stöttar också föreningen FOTA. FOTA är en förening som arbetar för alla Kenyanska flickors lika rätt till utbildning. Genom vårt partnerskap där vi sponsrar två flickor under tre års tid, Agneta och Sophia – hjälper vi dom att fokusera på internatskola istället för hemarbete. Det innebär även ökad personlig säkerhet för flickorna som slipper transportera sig till och från skolan varje dag. Något som låter som en självklarhet men är långt ifrån det

Det känns fint att vi hjälper människor att nå sin fulla potential – även långt utanför vår vanliga spelplan!

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev