Blogg

Vinnarna i årets upplaga av Powered by People Awards

Av

Ca 200 personer kom i förra veckan till Vasateatern för att inspireras, fira och firas när vi på Brilliant delade ut utmärkelsen Powered by People till årets arbetsgivare och årets förändringsresa. Det var det andra året som Powered by People delades ut, och precis som förra året var det ett nöje att se glädjen och stoltheten hos både finalister och vinnare över de prestationer som legat bakom utmärkelsen.

Stort tack alla som kom och firade! Vi är otroligt stolta över att få jobba med så duktiga och kompetenta människor som dagligen jobbar för att skapa bättre medarbetarrelationer. Det var mycket inspirerande att få ta del av finalisternas arbete och vi vill återigen gratulera dem till utmärkelsen och deras fina insatser!

Se filmen från årets event här:

Vinnarna i årets Powered by People är:

  • Störst förändringsresa: Green Cargo
  • Årets arbetsgivare inom service och tjänster: Academic Work
  • Årets arbetsgivare inom bygg och tillverkning: Preem

Är du nyfiken på att höra mer om hur ni kan stå som mottagare av Powered by People nästa år är du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev