Blogg Ledarskap

Vad utmärker finalisterna i Brilliant Awards Employee Experience?

Av

Baserat på ca 240 000 unika svar från medarbetarundersökningar syns ett tydligt mönster – ledningsfrågorna sticker ut allra mest hos de 18 finalisterna i Brilliant Awards Employee Experience

Tidigare i år utsåg vi årets arbetsgivare, bästa ledarskap och årets förändringsresa. Vår analytiker Hugo van Hengel har tittat närmare på årets finalister och vad som sticker ut lite extra och vad som placerar dem i topp när det gäller andel engagerade medarbetare. Det är tydligt vilka frågor som skiljer sig mest från övriga organisationer i vår databas.

👉 Frågor som hur man jobbar med sina värderingar, att man som ledning lyckas ingjuta förtroende och trygghet har aldrig varit viktigare än nu.

Att navigera sin organisation efter omvärldens förändringar och visa en tydlig riktning kan vara direkt avgörande för att lyckas få med sig sin organisation på resan.

Brilliant Awards Employee Experience

Förändring sker inte över en natt och kräver givetvis en hel del jobb. Många finalister och vinnare i Brilliant Awards har anammat hela Brilliants metodik och arbetar strukturerat och systematiskt med dessa frågor.

Nedan följer de sex frågor där årets 18 finalister i Brilliant Awards, skiljer sig allra mest från övriga organisationer och är en stor anledning att de placerat sig som topp 3 i Brilliant Awards;

Med en tydlig mätstrategi och stöttning i hur man tolkar utfallet och inte minst faktiskt agerar på resultatet – sker gradvis en förflyttning. Att lyckas med sitt förändringsarbete är knepigt och att ta extern hjälp som stöttar och guidar i HUR:et visar sig ofta lönsamt. Med över 20 års erfarenhet av att guida organisationer i dessa frågor har vi ett rutinerat gäng organisationsutvecklare som dagligen stöttar ledare och ledningsgrupper.

Vill du ha hjälp att kartlägga ledarskapet i din organisation? Låt oss berätta hur

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev