Blogg Engagemang

Hej AlexisHR

Av

Under våren har AlexisHR och Brilliant krokat arm och nu kan du som användare av AlexisHR med några få knapptryckningar integrera din organisationsstruktur rakt in i Brilliants lösning. Dvs – att ta pulsen på din organisation har aldrig varit enklare! Vi tog ett snack med Lisa Schmelz, Head of Commercial på AlexisHR:

Vad är AlexisHR?

Alexis har skapat en plattform som hjälper företag att skala och automatisera HR-processer för att spara både tid och förenkla arbetet. Plattformen ger både medarbetare och chefer en helhetssyn på organisationen, medarbetarna och den data som är kopplad till dem. Det unika med Alexis är att det kan integreras i företagets befintliga teknikstack – och sömlöst ansluter till appar som Slack, Microsoft Teams, Google Workspace, rekryterings och lönesystem. Alexis långsiktiga mission är att hjälpa små och medelstora organisationer att bättre få kontakt med sina medarbetare, ge dem möjlighet att fatta smartare beslut och i slutändan skapa en bättre arbetsplats.


Lisa Schmelz, Head of Commercial AlexisHR

Hur förenklar samarbetet mellan Brilliant och AlexisHR arbetet för mig som kund?

Alexis samlar all data på ett ställe och ger dig en aktuell och korrekt bild av organisationen, vilket är en grundläggande förutsättning för att ta tempen i bolaget. Med integrationen kan du enkelt välja det område inom arbetsklimatet du vill bedöma och automatiskt importera uppgifter från Alexis och med enkla tryck kan du distribuera undersökningen. Att ta pulsen på din organisation blir väldigt enkelt.

Varför är det viktigt att ha ett datadrivet arbetssätt för HR?

För moderna företag är medarbetarna kanske den viktigaste resursen de har. Att samla personalens masterdata på ett ställe skapar en ryggrad i hela företaget, vilket gör det möjligt för HR att fatta datadrivna beslut och frigöra tid genom att automatisera repetitiva uppgifter. Att ha ett fungerande HR-system är en av de hemliga nycklarna till framgång för alla företag!

 

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev