Blogg Employer Branding

Ambassadörsskap hos Barncancerfonden

Av

Vi på Brilliant vet att engagemang är den enskilt viktigaste faktorn som påverkar hur företaget mår. Vår data visar gång på gång hur engagerade medarbetare ger engagerade kunder – och att det i slutändan ger resultat på sista raden.

För oss som arbetar på Brilliant är engagemang viktigt – i alla dess former. Vi vet att vår data gör skillnad – vi hjälper ledare att utvecklas, medarbetare att få en bättre medarbetarupplevelse och kunder som får en förbättrad kundupplevelse genom de insikter vår data ger.

Att känna engagemang som anställd kan uttryckas i alla möjliga former, inte enbart i våra arbetsuppgifter utan hur vi som organisation kan stötta andra. Vi är stolta ambassadörer till Barncancerfonden  – en organisation som driver en kamp för allas barn till rätt att överleva. Tack vare forskningen överlever idag ca 85% av de barn som insjuknar i cancer i Sverige.

Vårt ambassadörsskap till Barncancerfonden är en del av Brilliants CSR-arbete för att bidra till en bättre värld. Vi bidrar även årligen till HR-relaterad forskning kopplat till Centrum för global HRM (CGHRM) som drivs av Göteborgs Universitet och Göteborgs Handelshögskola och är stolta partners till Mentor, vårt bidrag till ett modigare och mänskligare arbets- och näringsliv.

Dela inlägget

Smart och aktiverande plattform

Vill du veta mer om Brilliant och hur vi kan hjälpa er att stärka era kund- och medarbetarrelationer? Boka en demo med en av våra experter och få värdefulla insikter som är enkla att agera på.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev