Blogg

Tidigare Telenor Inpli-vd blir vd för Brilliant

Av

Som en del av vår resa att inom ett par år bli ett av Europas ledande bolag inom kund- och medarbetarundersökningar står det klart vem som ska leda tillväxtresan – vi välkomnar Andreas Ferm, som bland annat tidigare varit vd på Telenor Inpli, till Brilliant.

Andreas är idag interimchef för vårt systerbolag Edge där han framgångsrikt skapat en ny organisation och transformerat kunderbjudandet till en e-handel för HR-tjänster. Dessförinnan har han en karriär som vd på Telenor Inpli. Han har även erfarenhet av affärsdrivande ledarroller inom telekom och IT.

– Brilliant Future är ett företag med mycket kompetenta medarbetare och stora tillväxtmöjligheter. Bolaget har redan påbörjat ett offensivt utvecklingsarbete som det ska bli inspirerande att delta i. Bolagets vision är tydlig, att hjälpa företag och organisationer världen över att frigöra potentialen i människor. Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda bolaget de kommande åren och fortsätta den fina tillväxtresa som redan påbörjats, säger Andreas Ferm.

Andreas Ferm ersätter styrelseproffset och den mycket uppskattade Lars Gundersen som varit tillförordnad vd sedan början av året. Han tillträder rollen som vd den 1 januari 2020 då han samtidigt tar plats i Wise Groups ledningsgrupp.

Nu ser vi fram emot 2020!

Dela inlägget

Use Brilliant Data

We give you data-driven actionable human insights, about the people that matter to you, so you can make decisions that improve your business.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev